ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

About us

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!

Η Potema Service Cyprus προσφέρει τον πρωτοποριακό Βιοκαθαρισμο Δερμάτινου Σαλονιού από τη Δύσκολη Βρωμιά που υπάρχει στους πόρους του δερμάτινου σαλονιού, από Λεκέδες, από τα διάφορα Μικρόβια και Βακτήρια καθώς και Αλλεργιογόνα και τους διάφορους Μικροοργανισμούς, που είναι αίτια για την πρόκληση διαφόρων Αλλεργιών στον οργανισμό με το ειδικό Spray Μικροβιοκτόνο, Ακαρεοκτόνο Βακτηριοκτόνο της POTEMA.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Το κυριότερο σημείο αυτού του συστήματος είναι η δυνατότητα να αναζωογονεί την φωτεινότητα και τις λεπτομέρειες του υφάσματος της ταπετσαρίας, που έχουν φανερά σημάδια παλαιότητας από την συσσώρευση σκόνης, ρύπων και λεκέδων. Τα επιτεύγματα αυτού του επαναστατικού συστήματος καθαρισμού έχουν ξεπεράσει πολλά συμβατικά συστήματα καθαρισμού ταπετσαριών.
About us

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:

01
Ο ειδικευμένος τεχνικός πραγματοποιεί ένα ΤΕΣΤ στην πλάτη του σαλονιού για να ελέγξει αν ξεβάφουν τα χρώματα του υφάσματος του σαλονιού.
02
Σχολαστικός έλεγχος από τον τεχνικό για τυχόν φθορές στην ταπετσαρία του σαλονιού.
03
Σκούπισμα του σαλονιού για την απομάκρυνση μικροοργανισμών (Ακάρεα, βακτήρια, σκόνες, χνούδια, τρίχες υπολείμματα φαγητών).
04
Ψεκασμός του σαλονιού με βιολογικά προϊόντα (απορρυπαντικά, απολυμαντικά) μη τοξικά με έκκριση από το Εθνικό Κέντρο θαλάσσιων Ερευνών (Ε.Κ.Θ.Ε.) - Πιστοποίηση Ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000.
05
Πολύ καλό τρίψιμο του σαλονιού στα σημεία όπου συσσωρεύεται η βρωμιά (μετόπες μπράτσα πλάτες).
06
Ξέβγαλμα με νερό και συγχρόνως αναρρόφηση (υγρασίας 95%) με ειδικό μηχάνημα πλύσης-απόπλυσης για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.​