ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Υπάρχουν στρώματα πολύ καλής ποιότητας και παρέχουν μεγάλη άνεση στον ύπνο. Αυτό έχει ως συνέπεια να τα αλλάζουμε μετά από 10-20 έτη ή και περισσότερο.

ΤΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ;

About us
Ακάρεα:
Τα στρώματα είναι ένας ιδανικός βιότοπος για τα ακάρεα σκόνης και έχουν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή τους. Με θερμοκρασίες 20 - 28 βαθμών και μια σχετική υγρασία 70-80%, ο πολλαπλασιασμός τους είναι ταχύτατος. Μέχρι 2500 άκαρια μετρήθηκαν σε ένα γραμμάριο σκόνης, αυτό αντιστοιχεί σε δύο εκατομμύρια σε ένα διπλό στρώμα. Αυτός ο γιγαντιαίος στρατός παράγει περιττώματα, που σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη αλλεργιών, κνησμό, ερυθρότητας ματιών. Τα περιττώματα αναμιγνύονται με την σκόνη και εισέρχονται στον ανθρώπινο οργανισμό από το στόμα, τα μάτια, τη μύτη και το δέρμα.

Τα πρησμένα βλέφαρα το πρωί, τα κοκκινισμένα μάτια με ενδεχόμενο κνησμό, η μύτη που τρέχει είναι πιθανά σημάδια αλλεργίας που προκλήθηκαν από τα περιττώματα των ακάρεων.
Image

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Έχουμε άμεση επαφή με ένα ανθυγιεινό, σκονισμένο στρώμα για το ένα τρίτο της ζωής μας. Ένας βιότοπος για τα ακάρεα σκόνης, τα βακτήρια και τη μούχλα. Σύμφωνα με μια εξέταση περισσότερο από 98% όλων των στρωμάτων είναι λερωμένα και περιέχουν περιττώματα ακάρεων.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ;

ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ