ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΩΝ

Η Potema Service Cyprus είναι σε θέση να αναλάβει τον καθαρισμό της οικίας σας, των διαμερισμάτων σας, των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία.
About us

ΟΙΚΙΑ

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το σπίτι έτσι, ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό (ή ακόμη και αν ήδη μένετε εκεί). Θα γίνουν μπαλκόνια-βεράντες, κάγκελα, τζάμια–αλουμίνια– πατζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκοι (εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές εσωτερικά), μπάνια, είδη υγιεινής, υπνοδωμάτια, ντουλάπες εσωτερικά. Γενικά όλοι οι χώροι του σπιτιού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΤΛ.)

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το χώρο, έτσι ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Οι καθαρισμοί κτιρίων περιλαμβάνουν μπαλκόνια–βεράντες, κάγκελα, τζάμια–αλουμίνια–πατζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκοι, μπάνια (εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές εσωτερικά), είδη υγιεινής. Γενικά όλοι οι χώροι.
About us
About us

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το συνεργείο θα καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας στους οποίους περιλαμβάνονται: κλιμακοστάσιο (οι σκάλες από το υπόγειο μέχρι την ταράτσα), η ταράτσα (αν μας ζητηθεί), το ασανσέρ, οι κουπαστές, τα τζάμια εσωτερικά και εξωτερικά όπου υπάρχει πρόσβαση και η πυλωτή (αν μας ζητηθεί).